Κιμον καρέκλα

Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1943, από την πασίγνωστη συνοικία της Κωνσταντινούπολης Pangalte. Εκεί, ο παππούς Παντελής (Παντίας) Κομνηνός άνοιξε το ζαχαροπλαστείο Tadlan και για 32 ολόκληρα χρόνια δημιούργουσε γεύσεις που άφησαν εποχή!

Το 2002 το ζαχαροπλαστείο άλλαξε τόπο και όνομα, κράτησε όμως την παράδοση της δημιουργίας αυθεντικών πολίτικων γλυκών από τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς. Εκείνη τη χρονιά, ο «Κίμον» άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό και του έδωσε μία γεύση από ...Πόλη!

Καζάν τιπί, Ταουκ Κιοκτσου, Σαραγλί, Σεκέρ Παρέ, Κιούν Εφέ, Λορ και πολλά άλλα μοναδικά γλυκά, φτιαγμένα από πολίτικα χέρια, περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να σας ταξιδέψουν νοητά στα δρομάκια της Πόλης!

τάβλι

74 χρόνια

Γεύσεις απο την πόλη

Με βασικό συστατικό την οικογενειακή μας παράδοση, δημιοργούμε για εσάς αυθεντικά Πολίτικα γλυκίσματα με στόχο να σας μεταφέρουμε τα βιώματα, τα συναισθήματα και την ιστορία πού κουβαλάν οι συνταγές μας.

Διατηρούμε την παραγωγή μας σε περιορισμένη κλίμακα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες τις αγοράς και σας καλούμε να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις μας με την υπογραφή και την ταυτότητα... “Κίμων”.

Με σεβασμό,
Η οικογένεια “Κίμων”